تفاهم نامه همکاری بین ISO  و   AOAC

  • شماره خبر: 7801
  • تاریخ: 26 آبان 1397
  • تعداد بازدید: 72

AOAC و ISO اعلام کردند که برای تدوین و تصویب استانداردها و روش‌های آزمون مشترک وارد یک قرارداد همکاری شده‌اند.

برد گسکوویچ ، مدیر عامل شرکت میکروبیولوژیک و رئیس AOAC  اظهار کرد: " مشارکت AOAC و ISO با بهره‌مندی از همه ذینفعان و مصرف کنندگان موجب گسترش پذیرش عمومی استانداردها و روش‌های آزمون می شود. تعهدات و رهبری جهانی ISO و AOAC  راه را برای تبدیل روش کدکس به استانداردی بین‌المللی هموار می‌سازد ."

سرجیو موجیکا، دبیر کل ایزو افزود: "مشارکت ایزو با سایر سازمان های مرتبط اهمیت بسیاری دارد، زیرا بهترین راه برای پاسخگویی به نیازهای بازار و ارائه راه حل‌های جهانی، گردآوری بهترین کارشناسان جهان است. این تفاهم نامه با تدوین استانداردهای مشترک پذیرفته شده در سطح جهانی که توسط Codex به رسمیت شناخته شده‌اند به صنعت کمک خواهدکرد . ما به دنبال همکاری بیشتر با AOAC برای تدوین استانداردهای بین‌المللی کارامد از طریق این تفاهم نامه هستیم. "

براساس تفاهم نامه جدید که در تاریخ 18 اکتبر 2018 امضا شده است، AOAC و ISO می توانند در امور یکدیگر مشارکت کنند و کارشناسان هر دو سازمان برای تدوین مشترک و تصویب استانداردها، در قالب گروه‌های کاری پیش نویس استانداردها را به صورت اشتراکی تدوین کنند. سپس استانداردها در فرآیندی موازی از سوی AOAC و ISO تصویب شده و توسط هر دو سازمان منتشر می شود.

شراكت AOAC/ISO به ششمین سال خود می‌رسد. تفاهم نامه همکاری اولیه در تاریخ 18 ژوئن 2012 با تمرکز بر محصولات لبنی و شیر به امضا رسید که دستاورد آن 12 روش آزمون مشترک AOAC/ISO است (ویتامین B12، میوآنزیتول، کروم / مولیبدن / سلنیوم، نوکلئوتید ها ، ویتامین های A و E، پروفایل اسید چرب، ید، اسید پانتوتنیک، ویتامین C، بیوتین، کلرید، ویتامین) که توسط کمیسیون کدکس غذایی به عنوان استانداردهای بین المللی پذیرفته شده‌است. این روش ها تضمین می‌کنند که محتوای مواد مغذی موجود در غذای کودک با موارد اظهار شده در سراسر جهان مطابقت دارد.

اریک کنینگس از مرکز تحقیقات نستله می گوید: نتیجه همکاری AOAC / ISO از سال 2012 همزمان با  تدوین مشترک استانداردهای چندگانه در زمینه تغذیه و غذای کودک و بزرگسال چشمگیر است. هماهنگی استانداردهای تحلیلی به وسیله AOAC و ISO تطابق جهانی این روش ها را افزایش می دهد. انطباق روش های آزمون AOAC/ISO که توسط Codex پذیرفته شده‌اند، تجارت را تسهیل کرده و به نفع تمام ذینفعان، از جمله مصرف کنندگان است. "

AOAC به عنوان پیشتاز در زمینه تعالی تحلیلی، با همکاری اعضا، سازمان ها و کارشناسان تدوین و اعتبار سنجی استانداردها در سطح جهانی، امنیت غذایی، یکپارچگی غذا و سلامت عمومی را ارتقاء می بخشد.

 منبع: اخبار سایت ایزو

مترجم: آزاده علائی طالقانی


گزارش تصویری آرشیو
گزارش تصویری از نمایشگاه عکس و گرافیک حمایت از کالای استاندارد ایرانی در فرهنگسرای خاوران گزارش تصویری از برگزاری مراسم مربوط به هفته بسیج در سازمان ملی استاندارد ایران
گزارش تصویری از بازدید رییس سازمان ملی استاندارد ایران از باغ موزه قصر و افتتاح نمایشگاه گرافیک و عکس حمایت از کالای ایرانی گزارش تصویری از بازدید رییس سازمان ملی استاندارد از هجدهمین نمایشگاه بین المللی لوازم خانگی
گزارش تصویری کتابگردی یک روزه استاندارد در هفته کتاب گزارش تصویری بازدید از غرفه استاندارد در جشنواره سفره سلامتی خانواده من
گزارش تصویری از برگزاری مراسم روز جهانی استاندارد سال 1397 گزارش تصویری از حضور دبیرکل ایزو در ایران
گزارش تصویری از بازدید رییس سازمان ملی استاندارد از باشگاه خبرنگاران گزارش تصویری همایش معاونان و مدیران سازمان ملی استاندارد ایران در هتل بوتانیک گرگان
گزارش تصویری کارگاه کشوری طراحی گرافیک و کارتون : من کالای استاندارد ایرانی می خرم گزارش تصویری کتابگردی با طعم استاندارد
گزارش تصویری روز ملی کیفیت سفر ریاست محترم سارمان ملی استاندارد به استان چهارمحال و بختیاری
گزارش تصویری مراسم روز جهانی استاندارد نشست بین المللی کمیته فنی فولاد در تهران
هنرمندان پیشکسوت متولد مرداد و پویش کالای استاندارد ایرانی امضای تفاهم نامه همکاری بین استاندارد و مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی
تقدیر از برگزیدگان پوستر روز جهانی استاندارد صعود کوهنوردان سازمان ملی استاندارد به قله دماوند
چهلمین اجلاس کدکس غذایی در ژنو جلسه آینده نگاری و نظریه پردازی سلامت
همایش روز جهانی اندازه شناسی نیره پیروزبخت به عنوان مهندس برجسته معرفی شد
نشست با طنزپردازان امضا یادداشت تفاهم میان ایران و ارمنستان در زمینه حلال
گردهمایی رابطین روابط عمومی سازمان ملی استاندارد ایران دیدار نوروزی
بازدید پگاه همدان سفر به روسیه
شورای اداری همدان دیدار رییس سازمان با استاندار گلستان
بازدید از واحد تولید محصولات لبنی پگاه - استان گلستان افتتاح مجموعه اداری - آزمایشگاهی استاندارد گلستان
منتخب استان‌ها آرشیو
گلاب با نام تجاری قیزیل گول غیر استاندارد است
سیروس صارمی، مدیر کل استاندارد استان قزوین گفت: در بازرسی از واحدهای صنفی در راستای طرح اجرای هماهنگ استاندارد ، گلاب پاستوریزه با نام تجاری قیزیل گول، با نشان استاندارد جعلی  از سطح بازار شناسایی و جمع آوری شد....
تکذیب شایعات محصولات غذایی غیر استاندارد
محمودرضا طاهری، مدیرکل استاندارد استان تهران با اشاره به این‌ که در فضای مجازی شاهد انتشار شایعات در خصوص غیر استاندارد بودن برخی محصولات غذایی هستیم، گفت: دراین حوزه شهروندان اخبار تایید شده از سوی سازمان ملی استاندارد ایران را ملاک قراردهند. وی افزود: دو شایعه م...
تفاهم نامه همکاری بین اداره کل استاندارد چهارمحال و بختیاری و دانشگاه آزاد شهرکرد امضا شد
عبدالله نظری، مدیر کل استاندارد استان چهارمحال و بختیاری گفت: با توجه به لزوم ترویج و توسعه فرهنگ استاندارد در استان و در راستای اجرای قانون اصلاح قوانین ومقررات سازمان ملی استاندارد ایران، به منظور گسترش همکاری های علمی، فنی، آموزشی، پژوهشی و فرهنگی در زمینه تدوین . استانداردهای م...
سازمان‌های بین‌الملل