نقش استاندارد در تهیه مواد غذایی و کشاورزی

  • شماره خبر: 8121
  • تاریخ: 02 اردیبهشت 1398
  • تعداد بازدید: 129

رشد شهرها
در هر ثانيه، جمعيت شهري دو نفر رشد مي­كند و تا 2050، دو سوم جمعيت جهان در مناطق شهري زندگي خواهند كرد.

مسئوليت استاندارد: استانداردهاي مديريت ايمني غدايي در جابجايي مواد غدايي و همچنین در شناسايي و كنترل نقاط بحرانی و خطرناکمواد غذايي در زنجيره تامين غذا استفاده مي شوند.

كاشت بذر در آينده
پیش بینی می شود تا سال 2050 جمعيت جهان به 9.6 ميليارد برسد. ما بايد سيستم غذايي خود مان را تغيير دهيم تا همه افراد جهان بتوانند تا اواسط قرن تغذيه خوبی داشته باشند استانداردها عنصر كليدي اين سيستم هستند.

ابزار و تكنولوژي
پايان دادن به گرسنگي و سوء تغذيه، به شيوه هاي كشاورزي ارتقاء يافته و سيستم توليد مواد غذايي پايدار نیاز دارد.

مسئوليت استاندارد: استانداردها براي ماشين آلات و تراكتورهاي كشاورزي و جنگلداري به توليدات كشاورزي سودآور و پايدار کمک می کنند همجنین در تجهيز كشاورزان به فناوري جديد، دانش و اطلاعات درست و مكانيزم هايي براي دسترسي به نمايشگاهها براي فروش بیشتر یاری مي رسانند.

تغييرات آب و هوايي
تغييرات آب و هوايي از طريق خشكسالي، سيلاب يا طوفان بر همه سطوح توليد مواد غذايي اثر مي گذارند.

مسئوليت استاندارد: با توجه به اینکه به وسیله استانداردها نشر گازهاي گلخانه اي اندازه گیری مي شود و مروج مديريت محيط زيست اند ابزار مفيدي براي مقابله با تغييرات آب و هوايي مي باشند.

استفاده مجدد از آب
در حال حاضر گزارشات كشاورزي حاكي از آن است كه 70% از آب شيرين جهاني در كشاورزي استفاده می شود و تا سال 2080، تقاضا براي آبياري 5% تا 20% در سراسر جهان افزايش خواهد يافت.

مسئوليت استاندارد: استانداردهای تصفيه فاضلاب براي آبياري بهترین راه حل عملی برای ذينفعان جوامع كم آب برای استفاده مجدد آب است تا یک مديريت عقلایی از آب در جامعه داشته باشند.

كيفيت خاك
نيترات حاصل از كشاورزي شايع ترين آلودگي آب­های زير زميني در سطح جهان است.

مسئوليت استاندارد: استانداردهای اندازه گيري و گزارش دهي خواص خاك و آلودگي هاي بالقوه خاک، باعث بهبود كيفيت خاك می شوند.

(برای مشاهده فایل اینفوگرافی یادداشت کلیک کنید.)

سازمان‌های بین‌الملل